NORDTEK DANMARK - Om NORDTEK DANMARK - www.nordtek.dk

Om NORDTEK DANMARK

NORDTEK DANMARK er et udviklings-, handels- og agenturfirma, som giver Dig adgang til det bedste indenfor induktive komponenter.

NORDTEK DANMARK har siden 1997 været en god og kompetent samarbejdspartner og det rette sted at købe induktive komponenter.

Vores produkter bliver anvendt af en lang række professionelle firmaer, og vil kunne findes i næsten alle typer elektroniske produkter, lige fra fineste kvalitet af analog og digital forstærkere, switch mode strømforsyninger, telecom netværksudstyr, strømmåling, styring og regulering og meget andet...

Det primære salgsområde var fra starten Norden, men efterhånden er vi også blevet godt kendt for vores service, kvalitet og priser udenfor dette område, så vi nu i praksis har kunder over næsten hele verdenen.

For at tilbyde de mest konkurrencedygtige priser foregår det meste af vores produktion i dag på fabrikker i Indien, Tjekkiet, Italien og Kina.

Ud over den store viden vi har i NORDTEK DANMARK, har vi via samarbejde og repræsentation af nogle af de bedste transformator fabrikanter, mulighed for tilbyde både et stort standart program, men også ekspertise inden for næsten alle områder af induktive komponenter.

Alt fra de første prøveserier, nye godkendelser, nye plastværktøjer, speciel indpakning og frem til ekstrem høj volumen produktion er dele af vores kompetence områder.


Hos NORDTEK DANMARK kan du trække på mange års erfaring med produktudvikling, transformatordesign og godkendelser.

Du får altid en engageret og professionel vejledning.
Her er God Service, Kvalitet og Samarbejde nøgleord.


Når du samarbejder med NORDTEK DANMARK får du adgang til de bedste produkter, de rigtige priser, levering til tiden og den bedste support.

Du får det bedste resultat, hvis vi samarbejder fra idestadiet, - men naturligvis afgiver vi også gerne konkurrencedygtige tilbud på fremstilling af et eksisterende produkt.

NORDTEK DANMARK tilbyder både at være din leverandør, - og din samarbejdspartner.
Vi har meget at tilbyde, - og du får altid det, som du skal bruge.

Kontakt os og hør nærmere, hos NORDTEK DANMARK er du altid velkommen !

   NORDTEK DANMARK  
Horsensvej 134
DK-8300 Odder

Tlf. : (+45) 86 55 43 44
Fax.: (+45) 86 55 46 44

CVR/VAT-nr.: DK 19 88 21 95
Bank:  DANSKE BANK A/S
SWIFT: DABADKKK


NORD = Norden = (Norge, Sverige, Finland, Island og Danmark),
NORDTEK DANMARK = TEK = Teknik,
  Danmark = Danmark = Herfra vor verden går